Velkommen

Book en tid


Velkommen
Velkommen til Ticket2Beauty i Bagsværd

På Bagsværds summende hovedgade ligger Ticket2Beauty, hvor du vil føle dig tryg i hyggelige, lyse og eksklusive omgivelser.

Vi tilbyder skønhedsbehandlinger såsom ansigtsbehandling, negle, vippe extentions, voks, spraytan og ikke mindst kvalitet og service i luksusklassen. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller service og har nøje udvalgt nogle af branchens lækreste produkter og brands.

Bag klinikken står Maggie Sommer, der har 10 års erfaring i branchen og er herudover bestyrelsesmedlem i Dansk Kosmetolog Forening.

Denne kombination gør, at vi har ekstrem stor viden om, hvad der rører sig i skønhedsbranchen. Vi har også kendskab til de behandlinger og produkter, som vi ikke selv tilbyder, så vi kan rådgive dig bedst muligt!

Det er altid vores fornemmeste opgave at servicere dig på bedste vis og altid lade dig som kunde være vores første prioritet.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen!
NEGLE

Få smukkere negle, hvad end de trænger til fugt og pleje i en manicure, negle forstærkning eller forlængelse, eller vores ekstremt holdbare lakering med Gelish.

VOKSBEHANDLING

Kvit skraberen og få en voks med en voksbehandling! Bliv hårfri i længere tid og sig farvel til små stikkende hår, kløe og andre gener fra barbering.

BRYN & VIPPER

Dine bryn og vipper indrammer ansigtet og vi ved hvor vigtigt det er, at de er i orden. få vipperne farvet og permanent bukket, så det ikke altid er nødvendigt med mascara.

Bryn retning kan være et økologisk øjenløft og er en kæmpe stor del af vores udtryk og udstråling. Vi laver IKKE skovsnegle, vi er specialiter i at lave harmoniske bryn!

ANSIGTSBEHANDLING

Forkælelse og velvære er en stor del af vores ansigtsbehandling, men resultat er lige så vigtigt! Få et boost og løft til din hud med vores anti-age special behandlinger! Eller få renset i bund og beroliget din hud ved acne eller andre hud problemer. Vi står klar til at hjælpe og vejlede dig!

EYELASH EXTENSIONS

Slut med mascara! Er du klar til en ny afhængighed? Volume eyelash extensions er helt fantastisk og du spare tid om morgenen ved at kvitte mascaren. Ingen vippesæt er ens og vi laver et look der er specielt tilpasset til lige netop dig og efter hvad lige netop dine vipper kan bære.
 
Åbningstider


 
Mandag Lukket
Tirsdag Lukket
Onsdag Lukket
Torsdag Lukket
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 
Booking uden for åbningstid efter aftale.En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk