Ansigt

Book en tid


AnsigtAnti-age

AKUPUNKTUR - Kosmetisk ansigtsakupunktur

Hvad er kosmetisk ansigtsakupunktur?
Kosmetisk ansigtsakupunktur bruges til at behandle skønhed, både inde og udefra uden brug af kemikalier og kirurgi.
Kosmetisk akupunktur reducerer rynker, hævelser i ansigtet, manglende elasticitet, afspænding af muskler, eksem, acne og meget mere!
Kosmetisk akupunktur stimulerer blodcirkulationen hvorved cellefornyelsen stimuleres og huden bliver mere smidig samt får en sund og foryngende glød.
Kosmetisk akupunktur vil ved første behandling blive gjort ifølge af en ansigtsbehandling, hvor din behandler vil lave en grundig hudanalyse. Din behandler vil i samråd med dig, fastlægge et behandlings forløb, samt kortlægge hvilket område, der ønskes at arbejde med, så vi i samarbejde sammen finder ud af hvor nåleindførelsen skal være.
Nålene arbejder mest optimalt på en sund og velplejet hud, og der vil derfor blive nøje udvalgt hvilke produkter, der skal anvendes i behandlingen. Din behandler vil også vejlede dig til hvordan du bedst muligt kan arbejde videre med din hud i din hjemmepleje rutine.
I første behandling vil der, for at understøtte nålene og kickstarte hudens regenerering, være en bindevævs massage eller akupressur massage (alt efter hudtype)

Som en lille bonus effekt, øger man produktionen af endorfiner der påvirker humøret positivt.

Kontraindikationer:
Du kan ikke modtage kosmetisk akupunktur hvis du er i 1 trimester af din graviditet, har diabetes, forkølelse eller anden sygdom. Er du i blodfortyndende behandling skal din INR ligge på 1-1,5.
Det anbefales af køre et kurforløb på 5 behandlinger, hvor den første behandling indebærer en ansigtsbehandling med afrens, peeling, ansigtsakupunktur, massage, maske og afsluttende cremer. De efterfølgende behandlinger varer en halv time og består af afrens, peeling, ansigtsakupunktur og afsluttende creme.
Vi husker jer på, at ingen linjer og rynker eller andre ønsket resultater opnås med kun 1 behandling. Så vælger du at ville afprøve nogle af vores anti-age behandlinger bedes du have tålmodighed og ikke give op

Pris:
Kurforløb á 5 behandlinger inkl. Første behandling (60 min.) 2092,-
Første behandling 60 min. 785-,
Efterfølgende behandlinger 30 min. 385,-
Japansk lifting kombineret med kosmetisk akupunktur 885,-
Kombinerer du Japansk lifting med kosmetisk akupunktur, for du optimeret virkningen af begge behandlinger, da de komplimenterer hinanden virkelig godt. Begge behandlinger stimulerer blodcirkulationen og cellefornyelsen så huden får mere elasticitet, spændstighed og musklerne afspændes fuldstændig. Din hud vil få en helt ny og frisk glød.

• Anti-age
• Reducerer linjer
• Forfrisker huden
• Booster cellefornyelsen


Japansk Lifting

Den originale metode af Lone Sørensen.

Japansk lifting er en naturlig måde at reducere fine linjer, rynker og poser under øjnene. Ved specielle teknikker bliver huden strammet op og samtidig får du en bedre hudstruktur, mere glød og udstråling eftersom spændinger, muskler og væv frigives. Japansk lifting er en behandlingsmetode, som kombinerer ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage. Ved kombinationen af dette, øges blodcirkulationen hvorfra toksiner fjernes, vævet bliver iltet og stimulerer kollagen og elastin produktionen i huden, som mindskes jo ældre vi bliver.
Så går du med tanker om BOTOX/Filler, men ønsker en mere naturlig måde at stramme huden op på, så er denne behandling den rette for dig.
Behandlingen afsluttes med massage med saltkugler fra Himalaya bjergene, som ved kontakt med huden frigiver mineraler som huden har brug for.

For at opnå det bedste resultat, anbefales det, at du tager et kur forløb på mellem 5-10 behandlinger. Dette vil din behandler vejlede dig om.

5 turs klippekort 2700 kr
10 turs klippekort 5000 kr

Mette har diplom i den originale metode fra underviser Lone Sørensen

Masque Lumière

RØDT LYS
Anti-age/hudforyngelse/hudforbedring
Den aktive røde bølgelængde af 650 - 700 nm. trænger dybest ind i huden og reducerer nedbrydningen af elastin i den ekstracellulære matrix af bindevævet. Disse bølgelængder vil også øge pro-collagen og collagen produktionen i huden.
Den generelle tilstand af bindevævet forbedres markant og huden collagenstimuleres og dermed regenererer og revitaliserer den.
For bedst resultat anbefaler vi et kur forløb på 4 - 8 behandlinger alt efter hud.

GRØNT LYS
(525-550 nm) hyperpigmentering/- ar og sårheling
Grønt lys bruges blandt andet til at regulere hyperpigmentering i huden. Grønne frekvenser absorberes af melanocytter (pigmentceller), der findes i basallaget af epidermis og som producerer melamin. Overproduktion af melamin kan betyde, at der opstår pigmentering/mørke pletter på huden. I det dermale lag, lige under det basale lag i huden, vil den grønne frekvens således stabilisere melaninproduktionen, ligesom denne er nøglen til forbedring af huden ved ar- og sårheling.

BLÅVIOLET LYS
Acnebehandling
Blå bølgelængder er aktiv mod acne, fordi de har en antimikrobiel virkning på Propionibacterium Acnes bakterien. Det blå lys har en interaktion med de såkaldte Porphyrines; bakteriens essentielle molekyler. Det blå lys fanger disse molekyler og får dem elimineret, så bakterierne dør, men uden skadelig effekt for hudcellerne.
Vi anbefaler et kurforløb på 6-10 gange for bedste resultat alt efter hudens tilstand.

Microneedling - Dermapen4

Vi kan nu erstatte laser!

Dermapen behandlinger med den nyeste Dermapen 4 er det sidste nye indenfor avanceret og innovativ mikroneedling.
Produktet er gennemtestet og længe ventet af rigtig mange kunder, der ønsker at få behandlinger og fantastiske resultater!
Hos Ticket2Beauty tilbyder vi en avanceret Dermapen behandling, hvor mange små hudnåle perforerer huden med hurtige, små og vertikale bevægelser. Teknologien fremmer stimuleringen af den naturlige dannelse af collagen – helt uden bivirkninger.
Ved pigment og ar er behandlinger bedre og mere effektiv end laser da der ved Dermapen ikke er risiko for forbrændinger, som der i nogle tilfælde kan være ved laser.
Dermapen behandlingen er langt mere effektiv end de fleste former for hud-slibninger og kemiske hudpeelinger.
Ved anvendelse af Dermapen 4 optager din hud op til 3000% mere aktivt de ingredienser, som arbejder dybt i din hud og er virksomme i de underliggende celler.
Behandlingerne er velegnet til alle hudtyper. Du kan se resultaterne efter kun 1 behandling.

Resultat:
- En sundere hud
- Har en opstrammende effekt
- Reducerer pigmentpletter
(Ved specifik pigment behandling kan det kræve flere end 1 beh.)
- Reducerer ar
(Ved specifik ar behandling kan det kræve flere end 1 beh.)
- Reducerer porer
- Reducerede rynker
(Ved dybe linjer kan det kræve flere end 1 beh.)
En Dermapen behandling hos os skræddersyes til din hudtype. Inden vi går i gang med selve behandlingen, laver vi en grundig analyse af din hud, så vi på den måde sikrer os en målrettet behandling. Det giver den bedste forudsætning for et tilfredsstillende og langtidsholdbart resultat.

Hos Ticket2Beauty har vi været igennem MasterClass training ved Dr. Andrew R. Christie fra Australien og er derfor godkendt og autoriseret i at bruge netop Dermapen4.

Book en behandling og oplev hvordan Dermapen 4 gør en forskel for dig.

pris kr. 1.499,-


• Fjernelse af ar
• Fjernelse af pigment forandringer
• Erstatter laser behandlinger
• Maksimal reducering af ældning i huden
• Maksimal reducering af linjerDybderens/uren hud/akne

DETOX faciel

45 min.

Har du brug for en god udrensning af huden?
Så er dette behandlingen for dig!
I denne behandling, vil din hud blive renset i dybden. Huden vil blive forberedt med en dobbelt afrens af huden. Først en alm. Rensemælk, efterfulgt af et mere dybdegående renseprodukt. Efterfølgende vil der blive lagt en kombi-peeling på huden. Denne arbejder først blidt med enzymer, i samarbejde med varmt damp. Herefter masseres den op med vand så de må pipsten vil blive arkiveret og give en dobbelt peelende effekt på huden. Dette sikre at alle døde hudceller fjernes fra huden, samt at alt skidt løsnes i huden, så der kan udrenses bedst muligt.
Efterfølgende mættes huden med næringsstoffer ved hjælp af en maske, der også vil berolige og bringe hudens pH værdi tilbage. Masken vil blive komplimenteret af en skønt varmekompresse. Til afslut vil huden blive forkælet med beskyttende cremer.

• Dybderens af huden
• Ensartet hudtone
• Hjælp og vejledning til problematisk hud


Purus Acne Dybderens

Ansigtsbehandling
Ansigt og hals

Dobbelt afrens – peeling m/varme kompress – hudanalyse – dybdegående udrens –rådgivning – maske – afsluttende cremer

Behandlingen varer i ca. 60 minutter.
Kan benyttes af alle

Trænger din hud til at blive renset i dybden?
Så er denne behandling lige noget for dig!
I en travl og hektisk hverdag kan vi nogle gange glemme at passe ordenligt på vores hud. Vi får måske ikke lige altid renset vores hud optimalt om aftenen og om morgenen, er det en hurtig tur ind under bruseren.
Vand alene renser altså ikke vores hud optimalt! Du kan f.eks. prøve at gå i bad med fuld makeup og lade en masse vand løbe ned i ansigtet og se så, når du kommer ud af badet - din makeup sidder der endnu, dog noget klattet. Det samme gælder støv, snavs og affaldstoffer der ligger i huden.
Det er vigtigt at bruge et renseprodukt, der er udviklet til at absorbere disse ting og så derefter med vand eller en fugtig vaskeklud, at tage skidtet væk fra huden.

I denne Purus Acne Dybderens kan vi nulstille huden, rense godt i bund, nære den og give den et godt boost af aktive ingredienser specialt tilpasses til lige netop din hud.
Behandlingen er "kun" på 60 min. så den kan nemt klemmes ind i en netop travl hverdag!
Er du rigtig god til at pleje din hud hjemme, så kan du gå op til 12 uger mellem dine ansigtbehandlinger! Vi udarbejder selvfølgelig et hudpleje skema til dig, der viser hvordan du optimalt kan pleje din hud.

Skal du gøre din hud en ekstra kæmpe tjeneste, så vælg mineral makeup til din hverdags makeup, da denne netop ikke sidder og tilstopper huden! Udover det har den et naturligt SPF filter der også beskytter huden mod solskader som f.eks. pigmentforandringer og ujævnheder i huden.

Har du et event? Skal du til fest, holde fest eller andre store begivenheder, anbefaler vi senest at få din ansigtsbehandling 1 uge før.
Da vi renser godt i dybden og ved evt. milier, der skal prikkes hul på, så skal huden havde nogle dage til at hele helt, samt falde til ro.
Vi anbefaler selvfølgelig også her at følges op med ordenligt hjemmepleje, for at give huden mulighed for at restituere og regenerere bedst muligt.

I denne dybderens behandling bruger vi MEDEX produkter. Et biomedicinsk brand, der er udviklet af og til læger og derfor ikke kan handles i detail men kun af veluddannede hudterapeuter. Dette mærke bruges bl.a. også på Aleris-Hamlet Privat Hospitaler til behandlinger før og efter indgreb.
Det er produkter, der gang på gang skaber fantastiske langtidholdbare resultater og som er skønne og nemme at bruge som hjemmepleje.
De er specielt kendt for deres Purus Acne serie, som er det absolut bedste til vanskelig og problematisk hud.

• Mere ensartet hud
• Renere hud
• Fornyet glød
• Balanceret hud


Purus Acne Dybderens+

Ansigtsbehandling
Ansigt, hals og decolte

Dobbelt rens - peeling m/varme kompress - hudanalyse - udvidet dybdegående udrens - rådgivning - dobbelt maske - afsluttende cremer

Behandlingen varer i ca. 90 minutter.

I dypterens+ behandlignen bruger vi MEDEX Masque Lumière.
BLÅVIOLET LYS (430-450 nm)
Blå bølgelængder er aktiv mod acne, fordi de har en antimikro-
biel virkning på Propionibacterium Acnes bakterien. Det blå lys
har en interaktion med de såkaldte Porphyrines; bakteriens es-
sentielle molekyler. Det blå lys fanger disse molekyler og får dem
elimineret, så bakterierne dør, men uden skadelig effekt for hud-
cellerne.

En god og effektiv behandling for dig, der har problematisk og uren hud.
Den specialudviklede Purus Acne Metode er en medicinsk linje fra Medex Bio Science laboratorier og er verdens kendt for sine flotte resultater på problemhud.
Acne er en lidelse, som ikke kun forekommer hos teenagere. Den kan også forsætte eller opstå langt ind i voksealderen.
Ofte er acne hormonelt betinget og kommer på den måde indefra, men lige så tit skyldes det vores travle hverdag med ydre påvirkninger som for eksempel stress, forkerte madvaner, overfølsomhed, forurening, manglende eller forkerte hudpleje. I vores dybderensende behandlinger vil vi lave en grundig analyse af huden og få renset godt og grundigt ud så du med det samme vil kunne se en forskel!
Ved svære problem hudstilfælde anbefaler vi dybderensende ansigtsbehandlinger ca. hver måned fulgt op med daglig hjemmepleje.

• Minsker hudirritationer
• Dybtegående rens
• Pænere og mere ensartet hud
• DybderensFrugtsyre/peel

AHA Frugtsyrebehandling 10%

Denne intensive kliniske ansigstbehandling er designet til hurtigt og sikkert at genopfriske huden, samt at tilføre nærende ingredienser, der penetrerer ned i hudens dybte. På den måde reduceres fine linier og rynker, huden udglattes og blødgøres, og cellefornyelsen fremmes.
Ved pigmentforhandlinger vil frugtsyren ved gentagende behandlinger opløse den melanin ansamling der i pigmentpletter og derved give huden en mere ensartet overflade.
For bedst resultat med frugtsyre anbefaler vi kurforløb!

Priser ved kurforløb:
- Anti-age, genopfriskning 3 gange frugtsyre med 1 uges mellemrum 1500.- tillæg for masque lumiere RØDT LYS 200.- Læs mere om masken med rødt lys HER
- Ar, grove pore, pigmentforandringer 6 - 8 behandlinger 1 - 2 gange om ugen. 6 behandlinger 2999.- tillæg for masque lumiere GRØNT LYS 450.- Frugtsyre 8 behanlinger 3999.- tillæg for masque lumiere GRØNT LYS 600.- Læs mere om masken med grønt lys HER

Enkeltstående behandlinger 595.- tillæg for masque lumiere 99.-

• Reducere fine linjer
• Glød til huden
• Fjerner dødehudceller
• Frugtsyre 10%


Diamantslibning

Giv din hud et fornyet pust og glød med en diamantslibning/diamant microdermabrasion

Diamantslibningen fjerner døde hudceller i dybden og efterlader huden blød og smidig med en fornyet glød! Den øger blodcirkulationen og gør huden mere modtagelig for aktive virkestoffer, som påføres huden efterfølgende og vil derved mindske og fjerne fine tørhedslinjer i huden.

Føler du, at din hud skaller og er enormt tør i overfladen, så er en diamantpeeling fantastisk til at klargøre huden til et godt fugtboost!

Behandlingen er også enormt effektiv hvis du i huden har grove og synlige pore, da den hjælper huden til at trække sig sammen.

Vi anbefaler et kurforløb på 3-6 gange alt afhængig af hudens tilstand og dine ønsker.

Ved kurforløb spares 10%

• Hudfornyelse
• Øget blodcirkulation
• Mindsker pore
• Reducerer tørhedslinjer
• Fugtboost
• Fornyet glød


GREEN PEEL - AFSLUTTENDE BEHANDLING

Denne Behandling er kun for dig som har fået GREEN PEEL -CLASSIC.

I GREEN PEEL - CLASSIC vil du på 5 dagen skulle ind til endnu en professionelle behandling, hvor vi vurdere din huds udvikling samt, giver din hud et yderligere fugt boost.
Huden vil blive afrenset og evt. skallene hud vil blive exfolieret, så huden igen vil får en blød og ensartet overflade.
Behandlingen indeholder også en afslappende bindevævs massage der styrker og løfter huden.

Behandlingen er GRATIS, KUN for dem som har fået GREEN PEEL CLASSIC 5 DAGE INDEN.
ellers er prisen 650.-

GREEN PEEL - CLASSIC

Green Peel - Dr. Christine Schrammek

Lad naturen arbejde for dig!
Med denne verdenskendte og fantastiske urtepeeling, Green Peel, kan vi nu lave en hudfornyelse på 5 dage i stedet for 28 dage.
I denne behandling tvinger vi din hud til at arbejde hurtigere og mere optimalt. Den booster cellefornyelsen, øger blodcirkulation, strammer op og fjerner linjer!

Behandligen er resultatorienteret og har utallige fantastiske hudforyngelser på sit CV.
Du skal være opmærsom på at hudens foryngelsesproces sættes så meget op, at du vil kunne opleve afskalning af hud på 3. dagen efter behandlingen.

Green Peel ACNE
Green Peel har også en fantastisk acne linje.
I denne behandling startes en detox af huden, forstået på den måde at huden udskiller alt affaldsstof og fedt fra huden.
Da hudens cellefornyelse sættes væsenligt op, vil hudens struktur og pore blive forfinet og huden vil fremstå med en skøn og livlig glød.
Ved acne behandlingen, skal du regne med at et kurforløb vil give det bedste resultat!

Green Peel findes som 3 forskellige behandlinger:

Green Peel - Fresh up 695.- (En hurtig opkvikker, til dig, der har travlt, men får lavet behandlingen oftere)

Green Peel - Energy 1195.- (Vedligeholdelses behandlingen til dig, der ønsker det mest optimale til din hud på den lange bane)

Green Peel - Classic 2500.- (Til dig, der skal prøve behandlngen for første gang! I denne behandling medfølger også produkter til hjemmebrug, samt en opfølgnings behandling after 5 dage)

GREEN PEEL - ENERGY

En fantastisk resultatorienteret behandling for dig der gerne vil bevare de fantastiske resultater som GREEN PEEL giver dig.
Din hud vil få fornyet energi, et frisk pust og en deetox.
Urte peelingen indeholder bla. proteiner, kulhydrater, vitaminer, planteekstrakter, tanniner, phytohormoner, enzymer, mineralske salte og sporstoffer som alle efterlader huden forfrisket, fornyet og i stand til at regenererer sig selv i den mest optimale form!
Behandlingen forbedre hudens blodcirkulation og vil blive udført i både ansigt, hals og decolte.

Huden vil blive forberedt til urterne med en grundig afrensning.
Urterne arbejde effektivt i dybden og du vil kunne mærke dens effektivitet mens peelingen masseres ind i huden.
Huden beroliges og genvinder sin ph-værdi med en balance+ maske, der køler, opfrisker og blødgøre huden.
Efterfølgende kan du give dig hen til en lymfedrænerende ansigtmassage i dr. schrammeks populære skin elixier der tilføjer huden en masse nærende antioxidanter.

Vi anbefaler denne behandling med ca. 4-6 ugers mellemrum for bedste resultat.

• Antioxidanter
• Resultatorienteret
• Fornyet hud
• Anti-age
• Reducere fine linjer i huden
• Vitamin kur til huden


GREEN PEEL - FRESH UP

Få hurtige men effektive her og nu resultater i en travl hverdag.

Med denne GREEN PEEL - FRESH UP behandling får du hurtige men enormt effektive resultater, hvad end vi taler urenheder, acne, linjer, anti-age, tør og/eller grå hud.
Behandling giver huden fornyet energi ved hjem af Dr. Schrammeks prisvindene urtepeeling, som tilføjer huden bla. proteiner, kulhydrater, vitaminer, planteekstrakter, tanniner, phytohormoner, enzymer, mineralske salte og sporstoffer.

For et bedst og vedvarende resultsalt er din hjemmepleje rigtigt vigtigt. Det er vigtigt at du tager denne seriøst og følger profesionelle anvisninger. Derfor vil vi vejlede om dette.

Vi anbefaler denne behandling 1 gang månedligt.

• Fornyet hud
• Sundere hud
• Stærkere hud
• Fornyet glød
• Ensartet hudKlassiske ansigtsbehandlinger

Ansigtsmassage

Tag en pause fra en stresset hverdag på 30 min.

Bliv afstresset med en dejlig afslappende bindevævsansigtsmassage.
Huden bliver afrenset hvorefter du kan give dig hen til den skønneste massage. Massagen afrundes med speciale saltkugler fra Himalaya, der ved kontakt med huden afgiver sine 84 mineraler der styrker og plejer huden her og nu.

• Afslapning
• Ansigtsmassage
• Forbedret hudkvalitet
• Velvære
• forkæl dig selv :-)!


Classic Deluxe Facial

Ansigt, hals og décolleté

Udvidet trykpunktsmassage - dobbelt afrens - peeling m/ varme kompress - hudanalyse - udrens - rådgivning - brynretning - brynfarvning - udvidet massage - maske m/ varme kompress - afsluttende cremer.

Behandlingen varer i ca. 105 minutter
Kan benyttes af alle

Trænger din hud til boost, anti-age og ekstremt velvære?
Så er denne deluxe behandling lige noget for dig!
I denne ansigtsbehandling bliver du budt velkommen til behandlingen med en afslappende trykpunktsmassage.
I alle vores Classic ansigtsbehandlinger lave vi dobbelt afrens, hvor vi først renser af med et renseprodukt til at fjerne skidt, makeuprester og snavs fra huden. Derefter vil der blive renset af med et rense produkt der er specielt udviklet til at rense dybere i hudlagene og dermed langt mere effektivt.
Vi vil bruge en enzym peeling fra MEDEX, der arbejder med en let frugtsyre, til effektivt men skånsomt at fjerne dødehudceller, samt løsne urenheder i huden så de nemmere og mere skånsomt kan fjernes efterfølgende.
Peelingen efterlader huden blød, smidig og langt mere ensartet, samt langt mere modtagelig til at absorbere aktive virkestoffer.
Denne enzym peeling er specielt god da den kan påføres helt tæt ved øjenområdet samt hen over læberne og kan mindske tørhedslinjer.
Ved peeling og maske bruger vi varmekompresse til at åbne hudens pore til at indsluse produkterne bedere.
Efter peeling vil der være en let udrensning af urenheder i huden, bryn rettes og farves hvis dette ønskes. Efterfølgende kan du give dig helt hen til en skøn luksuriøs bindevævsmassage, der styrker bindevævet i huden. Dette har en stor fordel, da der efterfølgende påføres en maske, der styrker og booster pro-collagene i huden og giver huden et naturligt let løft.
Denne behandling er rigtigt god hvis det er noget tid siden du sidst har fået en ansigtsbehandling og derfor gerne vil forkæles maksimalt.
Husk at hjemmepleje er mindst lige så vigtigt, da du her vedligeholder og arbejder videre med de resultater der er opnået i ansigtsbehandlingen.
Vi udarbejder et professionelt hudplejeskema, der er baseret på dine ønsker, krav og bekymringer til din hud, samt vores profesionelle vurdering af din hud.
Er du rigtigt flittig og god med din hjemmepleje kan du gå i op til 12 uger imellem dine ansigtsbehandlinger og stadig opnå optimalt effekt af behandlingerne.
Du kan med fordel til videre behandling og vedligeholdelse af huden få vores Classic Faciel, som arbejder med mange af de samme momenter.
Er du i tvivl om hvilken behandling du skal book er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe ned til os på 61 46 40 12, eller skrive en mail til Info@ticket2beauty.dk

Vi glæder os meget til at forkæle dig!

• Styker huden
• Maksimalt velvære
• Ensartet hud
• Reducering af fine linjer
• Fugt boost
• Styrkende massage


Classic Facial

Ansigt og hals

Dobbelt afrens - peeling m/ varme kompres - hudanalyse - udrens - rådgivning - brynretning - massage - maske m/ varme kompress - afsluttende cremer.

Behandlingen varer i ca. 90 minutter
Kan benyttes af alle

Trænger din hud til boost, løft og velvære? Så er denne klassiske ansigtsbehandling lige noget for dig!
I vores Classic Facial, sætter vi ekstra stor fokus på anti-age. Vi tilpasser behandlingen til lige netop din huds behov og skræddersyer den til dig.

Vi laver i vores ansigtsbehandlinger altid en dobbelt afrens, hvor vi først bruger et renseprodukt til at fjerne støv, snavs og skidt fra huden. Derefter bruger vi et dybdegående renseprodukt, der er specialt udviklet til at rense dybere ned i huden og derved langt mere effektivt.

Med en specielt udviklet enzym peeling fra MEDEX fjerner vi bl.a. døde hudceller og løsner urenhuder i huden, så de efterfølgende skånsomt og nænsomt kan komme ud, hvilket efterlader huden blød, smidig og langt mere ensartet. Vi bruger ved peeling og maske varmekompresse til at åbne porerne i huden, så produkterne arbejder mere effektivt.
Enzym peelingen er specielt god, da den må lægges helt op til øjenområdet og hen over læberne!
Huden bliver efter peeling langt mere modtagelig overfor virkestoffer og vi kan derved booste huden maximalt med hyaluronsyre som er et sukkerstof vi har naturligt i huden, der gør at vi kan binde fugt.
Vi arbejder i denne behandling også med collagen og på at styrke det pro-collagene lag i huden, der kan give et naturligt løft til huden.
Vi supplerer med en dybdegående og luksuriøs bindevævsmassage, der giver dig følelsen af maksimal velvære!
Husk at en ansigtbehandling er en effektiv og dybdegående pleje af huden, hvor vi bruger produkter med et langt højere indhold af virkesoffer, der kun må bruges af profesionelle hudterapeuter.
For at vedligeholde resultatet og for at få huden til at arbejde videre, så skal du huske at hjemmepleje er vigtigt! Vi udarbejder derfor i denne behandling også et hudpleje skema, der viser hvordan du plejer netop din hud aller bedst!
Vi lytter altid til hvad dine ønsker, behov og bekymringer er for din hud og udfra hvad vi med profesionelle øjne kan se i din hud sammensætter vi de produkter som vi bruger i behandlingen.
Er du god og flittig med din hudpleje derhjemme kan du gå op til 12 uger mellem dine ansigtsbehandlinger og stadig få maksimalt udbytte!
Har du nogle spørgsmål til hvilket behandling du skal vælge er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe ned til os på 61 46 40 12, eller skrive os en mail på info@ticket2beauty.dk
Vi står klar og glæder os til at forkæle dig!

• Glød til huden
• Ensartet hud
• Reducering af fine linjer
• Boost af huden
• Velvære


RELAX faciel

45 min.

Trænger du til en pause fra hverdagen?
Giv dig hen til denne skønne ansigtsbehandling, som sætter stor fokus på velvære.
I behandlingen vil der være en skøn afrens af huden, i beroligende massage tag.
Efterfølgende vil huden få skøn næring og en let peeling med en cranberryskrub, der skal hvile på huden i 5 min. Du vil herefter kunne nyde en skøn og forfriskende, luksusmassage af ansigt, hals og decolte.
I denne behandling sørger vi for at opfriske huden og vil efter massagen booste huden med fugt og glød i en fantastisk facelift maske fra MEDEX biosience. Denne maske vil blive komplimenteret med et dejlig lunt varme kompresse.

Du vil efter behandlingen, have energi på ny!

• Fugtboost af huden
• Afslapning
• Fornyet energi
• Anti-ageTeenagehud

Teen Facial 12-19 år

Ansigtsbehandling
Afrensning - peeling - dybderens - maske - afsluttende creme.

Behandlingen varer ca. 45. minutter
fra 12-19 år

Er du træt at at "blomstre" i ansigtet - og ikke vide hvad du skal stille op med det?
Som teenager brager hormonerne afsted og det kan ofte også ses på huden.
Som teenager kan bare en lille bums være til STOR gene og første indskydelse vil i mange tilfælde være at dække den til med det samme!
I behandling Teen Facial hjælper vi den unge hud til at komme mere i balance. Det er ikke kun en bumset hud der er en problematisk teenage hud. Men også en knastør hud med typisk mange sorte komedoner på f.eks. næsen, der kan have brug for et par professionelle hænder. Vi ser også flere og flere med ekstra sart hud eller allergi hud, der har brug for hjælp, råd og vejledning til at få den i ro.
Vi giver også en vejledning til en nem og simpel hjemmepleje, samt vigtigheden i, for specielt piger i makeup alderen at bruge en makeup, der er sund for huden.
En ansigtsbehandling er altid god til hurtigt at kickstarte huden og for her og nu resultater, men HUSK at hjemmeplejen er mindst lige så vigtigt for et langt og vedvarende resultat!

En uren hud vil blive synligt renere at se på allerede efter 1 behandling.
En tør hud, vil være langt mere gennemfugtet, samt blød og smidig.
En sart hud, vil være mere i ro, samt langt mindre rød.
Vi skræddersyer altid vores behandlinger til lige netop den kunde vi har i stolen.

Allerede fra den tidlige teenage alder, er det vigtigt så småt at gå i gang med at passe sin hud. Vores hud husker! Og passer vi den ikke ordenligt på den fra start, vil vi på sigt kunne se en dårligere stand i huden.
Det er vigtigt som et minimum at bruge en god rens og en beskyttende dagcreme. Ved hudproblemer som Acne, eller uren hud, vil det være nødvendigt at bruge nogle mere aktive produkter som f.eks. maske og peeling i sin faste hudpleje.
For at fuldende sin hudpleje er det vigtig at den makeup der ligges på, ikke tilstopper, udtørrer eller på anden vis genere huden. Vælg derfor altid mineral makeup ISÆR som foundation/pudder. Mineral makeup indeholder også et naturligt SPF filter, som også vil beskytte den unge hud mod senere solskader.

Konfirmander! Ønskes der en teen faciel inden konfirmation, anbefaler vi at dette gøres 1-2 uger før den store dag, da huden skal have tid til at falde til ro igen. Det er her også vigtigt at der følges op med ordenlig hjemmepleje, så huden har de bedste forudsætninger for at regenerere og komme i balance hurtigst muligt!

• Sundere hud
• Mere ensartet hud
• Renere hud
• Fremhæver hudens glød
 
Åbningstider


 
  Lige uger Ulige uger
Mandag 08:00 - 18:00 09:00 - 18:00
Tirsdag 08:00 - 18:00 09:00 - 18:00
Onsdag 08:30 - 20:00 09:00 - 18:00
Torsdag 08:00 - 19:00 09:00 - 19:00
Fredag 08:00 - 18:00 09:00 - 18:00
Lørdag 08:00 - 13:00 09:00 - 14:00
Søndag Lukket Lukket
 
 
Booking uden for åbningstid efter aftale.En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk