Prisliste

Book en tid


PrislisteBRYN & VIPPER


Henna Brows
399,-

Brow Lamination
450,-

Farvning af vipper
Farvning af øvre og nedre vipper
135,-

Farvning af bryn og vipper inkl. retning af bryn
320,-

Retning af bryn
150,-

Farvning af bryn
95,-

Farvning og retning af bryn
210,-

Brow Lamination inkl. farve
Med brow lamination bliver brynene sat i den form som ønskes. Dette giver mere fylde samt et klart og skarpt bryn.
499,-

ANSIGTSBEHANDLINGER


Akupunktur - Kosmetisk ansigtsakupunktur
785,-

Japansk Lifting
585,-

Masque Lumière lysterapi
650,-

Microneedling - Dermapen4
1499,-

DETOX faciel
450,-

Purus Acne Dybderens+
750,-

GREEN PEEL - CLASSIC
Med denne verdenskendte og fantastiske urtepeeling, Green Peel, kan vi nu lave en hudfornyelse på 5 dage i stedet for 28 dage. I denne behandling tvinger vi din hud til at arbejde hurtigere og mere optimalt. Den booster cellefornyelsen, øger blodcirkulation, strammer op og fjerner linjer! OBS! I denne behandling må din hud ikke blive våd de første 5 dage efter behandlingen. Inkl. produkter til hjemmebrug
2500,-

GREEN PEEL - ENERGY
En fantastisk resultatorienteret behandling for dig der gerne vil bevare de fantastiske resultater som GREEN PEEL giver dig. Din hud vil få fornyet energi, et frisk pust og en deetox. Urte peelingen indeholder bla. proteiner, kulhydrater, vitaminer, planteekstrakter, tanniner, phytohormoner, enzymer, mineralske salte og sporstoffer som alle efterlader huden forfrisket, fornyet og i stand til at regenererer sig selv i den mest optimale form! Behandlingen forbedre hudens blodcirkulation og vil blive udført i både ansigt, hals og decolte.
1195,-

GREEN PEEL - FRESH UP
Få hurtige men effektive her og nu resultater i en travl hverdag. Med denne GREEN PEEL - FRESH UP behandling får du hurtige men enormt effektive resultater, hvad end vi taler urenheder, acne, linjer, anti-age, tør og/eller grå hud. Behandling giver huden fornyet energi ved hjem af Dr. Schrammeks prisvindene urtepeeling, som tilføjer huden bla. proteiner, kulhydrater, vitaminer, planteekstrakter, tanniner, phytohormoner, enzymer, mineralske salte og sporstoffer.
695,-

GREEN PEEL - AFSLUTTENDE BEHANDLING
Denne Behandling er kun for dig som har fået GREEN PEEL -CLASSIC. I GREEN PEEL - CLASSIC vil du på 5 dagen skulle ind til endnu en professionelle behandling, hvor vi vurdere din huds udvikling samt, giver din hud et yderligere fugt boost. Huden vil blive afrenset og evt. skallene hud vil blive exfolieret, så huden igen vil får en blød og ensartet overflade. Behandlingen indeholder også en afslappende bindevævs massage der styrker og løfter huden. Behandlingen er GRATIS, KUN for dem som har fået GREEN PEEL CLASSIC 5 DAGE INDEN. ellers er prisen 650.-
650,-

RELAX faciel
Trænger du til en pause fra hverdagen? Giv dig hen til denne skønne ansigtsbehandling, som sætter stor fokus på velvære. I behandlingen vil der være en skøn afrens af huden, i beroligende massage tag. Efterfølgende vil huden få skøn næring og en let peeling med en cranberryskrub, der skal hvile på huden i 5 min. Du vil herefter kunne nyde en skøn og forfriskende, luksusmassage af ansigt, hals og decolte. I denne behandling sørger vi for at opfriske huden og vil efter massagen booste huden med fugt og glød i en fantastisk facelift maske fra MEDEX biosience. Denne maske vil blive komplimenteret med et dejlig lunt varme kompresse.
450,-

AKUPUNKTUR - Kosmetisk ansigtsakupunktur - Efterbehandling
Ved denne efterbehandling, får du renset og peeling af huden, hvorefter akupunktur nålene bliver påsat.
385,-

Teen Facial 12-19 år
I behandling Teen Facial hjælper vi den unge hud til at komme mere i balance. Det er ikke kun en bumset hud der er en problematisk teenage hud. Men også en knastør hud med typisk mange sorte komedoner på f.eks. næsen, der kan have brug for et par professionelle hænder. Vi ser også flere og flere med ekstra sart hud eller allergi hud, der har brug for hjælp, råd og vejledning til at få den i ro.
449,-

Masque - Lumiére 30 min
375,-

Medex Vulcan Treatment
Væk huden til live - Med denne intensive og kliniske behandling, udarbejdet inden for Medex Bio medicale line, kan vi nu tilbyde en ny behandling, hvor vi vækker huden til live. Du vil opleve kulde og varme i en skøn forening, så huden vil føles og synes levende. En unik resultatorienteret behandling, baseret på aktive ingredienser, som fremmer fornyelsen af celler, minimere porer, udligner farveforskelle på huden og giver en fantastisk ny glød. Denne behandling er særdeles velegnet til hudforyngelse, hyperpigmentering, grov struktur og acne, samt rosacea efter hudstadie.
995,-

Hyaluron Behandling
En luksuriøs cosmeceutical behandling med et boostende anti-age fix til ansigt, hals og dekollete for en øjeblikkelig og mærkbar effekt. I behandlingen indgår både peeling og fruit acid peelmask (frygtsyremaske) til at løsne op for hudbarrieren og således gøre huden modtagelig for de efterfølgende vitaliserende og regenererenede hyaluron og caviar produkter. I denne behandling anvendes den intensive Acti hyaluron maske samt hyaluron Acid 40, som kun anvendes til klinikbrug. Til slut udføres der en opstrammende bindevævs massage med den effekfulde bindevævscreme, Medex Vital Renew.
995,-

Ansigtsmassage
Tag en pause fra en stresset hverdag på 30 min. Bliv afstresset med en dejlig afslappende bindevævsansigtsmassage. Huden bliver afrenset hvorefter du kan give dig hen til den skønneste massage. Massagen afrundes med speciale saltkugler fra Himalaya, der ved kontakt med huden afgiver sine 84 mineraler der styrker og plejer huden her og nu.
295,-

Purus Acne Dybderens
550,-

AHA Frugtsyrebehandling 10%
749,-

Signatur Deluxe Facial
Ansigt, hals og décolleté Udvidet trykpunktsmassage - dobbelt afrens - peeling m/ varme kompress - hudanalyse - udrens - rådgivning - brynretning - brynfarvning - udvidet massage - maske m/ varme kompress - afsluttende cremer. Behandlingen varer i ca. 105 minutter Kan benyttes af alle
995,-

Signatur Facial
Ansigt og hals Dobbelt afrens - peeling m/ varme kompres - hudanalyse - udrens - rådgivning - brynretning - massage - maske m/ varme kompress - afsluttende cremer. Behandlingen varer i ca. 90 minutter Kan benyttes af alle
795,-

Diamond-Peel
Giv din hud et fornyet pust og glød med en diamantslibning/diamant microdermabrasion Diamantslibningen fjerner døde hudceller i dybden og efterlader huden blød og smidig med en fornyet glød! Den øger blodcirkulationen og gør huden mere modtagelig for aktive virkestoffer, som påføres huden efterfølgende og vil derved mindske og fjerne fine tørhedslinjer i huden.
699,-

EYELASH EXTENSIONS


NYT SÆT - Hybrid lashes
1255,-

Hybrid lashes 75 min. opfyldning
745,-

Hybrid lashes 60 min. opfyldning
645,-

Hybrid lashes 45 min. opfyldning
545,-

NYT SÆT - Volume Lashes
1495,-

NYT SÆT - Volume Lashes - Mette
1495,-

Volume Lashes opfyldning 75 minutter
795,-

Volume Lashes opfyldning 60 minutter
695,-

Volume Lashes opfyldning 45 minutter
595,-

Super Flat Lashes opfyldning 60 minutter
650,-

NYT SÆT - Super Flat Lashes
1155,-

Super Flat Lashes opfyldning 45 minutter
489,-

Super Flat Lashes opfyldning 30 minutter
389,-

NYT SÆT - Single Lashes
995,-

Single Lashes opfyldning 60 minutter
600,-

Aftagning af vippe extensions
Vi fjerner dine extensions med en speciel remover gel, som ikke skader dine egne vipper
150,-

Single Lashes opfyldning 45 minutter
470,-

Single Lashes opfyldning 30 minutter
375,-

NEGLE AKRYL/GELE


Negle forlængelse
695,-

Negle forstærkning m/ fransk kant
695,-

Negleforlængelse m/ fransk kant
795,-

Forstærkning af 1 negl
60,-

Kontrol og opfyldning m/ fransk kant
650,-

AFTAGNING AF KUNSTIGE NEGLE
350,-

Negle forstærkning
595,-

Kontrol og opfyldning
570,-

LASHLIFT


Lash Lift - permanent vippebuk
399,-

Lash Lift - permanent vippebuk m. farve af bryn og vipper inkl. retning af bryn
624,-

Lash Lift - permanent vippebuk m. farve af vipper
499,-

Lash Lift - permanent vippebuk m. farve af bryn og vipper
549,-

Veninde Lashlift
799,-

VOKS BEHANDLINGER


Voks Tanga
Ved Tanga fjernes hår uden for trussekanten
275,-

Brasiliansk + voks af hele ben
799,-

Voks af bryst
210,-

Voks af ryg, skuldre, nakke og lænd
310,-

Voks af skuldre
150,-

Hollywood/Brasiliansk
Intimvoks til kvinder
410,-

Voks af bikinilinje
Her fjernes hårene der stikker ud fra bikinilinjen, det er en god ide af have bikinitrusserne på ved denne voks behandling
185,-

Voks af hele ben
499,-

Voks af arme
250,-

Voks af armhuler
185,-

Voks af helt ansigt
Voks af kinder, overlæbe og hage
285,-

Voks af næsebor
135,-

Voks af kinder
160,-

Voks af overlæbe og hage
155,-

Voks af overlæbe eller hage
130,-

Voks af halve ben
299,-

Voks øre
135,-

Brasiliansk + voks af halve ben
649,-

KROPS BEHANDLINGER


Dybderens - ryg
Denne behandling er til dig med urenheder på ryggen
450,-

Kropsmassage 60 min.
Behandlingen indeholder massage af ryg, nakke, skuldre, ben, fødder, decolte og ansigt. Dit nervesystem vil slappe fuldstændig af og du vil gå herfra med en skøn følelse af velvære i din krop.
399,-

Ryg massage 30 min.
Giv dig hen til en skøn afslappende kosmetisk ryg massage. Få ro i sindet og en pause fra hverdagens stress og jag, med en skøn wellness massage. Massagen er ren velvære og har dig og din indre ro i fokus.
299,-

SPRAYTAN


Diverse

Spraytan - Halv krop
Ben eller overkrop OBS! For bedste resultat, skal du sørge for at give din krop en bodyskrub i badet dagen inden, efterfuldt af bodylotion. Du skal ankomme i mørkt, løstsiddende tøj og hårelastik til håret. For optimal holdbarhed, så smør hver dag efterfølgende med bodylotion. Spraytanen skal sidde i minimum 8 timer, så ingen bad eller sport indenfor 8 timer efter spraytanbehandlingen.
195,-

Spraytan hel krop
OBS! For bedste resultat, skal du sørge for at give din krop en bodyskrub i badet dagen inden, efterfuldt af bodylotion. Du skal ankomme i mørkt, løstsiddende tøj og hårelastik til håret. For optimal holdbarhed, så smør hver dag efterfølgende med bodylotion. Spraytanen skal sidde i minimum 8 timer, så ingen bad eller sport indenfor 8 timer efter spraytanbehandlingen.
250,-

GELISH (GELE LARKERING)


Gelish FØDDER 1 farve
Inkl. mini pedicure hvor vi skubber og fjerner neglebånd, samt filer og former neglene
410,-

Gelish FØDDER 1 farve inkl. OPLØSNING
410,-

Gelish FØDDER fransk inkl. OPLØSNING
415,-

Aftagning af Gelish UDEN ny lakering
Inkl. mini manicure
250,-

Rep af gelish negl
40,-

Gelish HÆNDER 1 farve inkl. OPLØSNING
Gelish HÆNDER 1 farve inkl. opløsning, er til dig der allerede har Gelish på i forvejen og ønsker at få fjernet det gamle Gelish og få lagt en ny Gelish med 1 farve.
410,-

Gelish HÆNDER 1 farve
Gelish er en prisvindende Soak Off Gel lak der holder i minimun 3 uger. Inkl. mini pedicure hvor vi skubber og fjerner neglebånd, samt filer og former neglene
410,-

Gelish HÆNDER fransk inkl. OPLØSNING
Gelish HÆNDER fransk inkl. opløsning, er til dig der allerede har Gelish på i forvejen og ønsker en ny Gelish behandling.
425,-

Gelish HÆNDER fransk
Inkl. mini pedicure hvor vi skubber og fjerner neglebånd, samt filer og former neglene
425,-

Gelish FØDDER fransk
425,-

Gelish HÆNDER + FØDDER
Få den smukke og elegante Gelish gele lakering på både hænder og fødder og spar penge! I dette tilbud får du lakeret Gelish soak off gel på både hænder og fødder. Dette betyder at du vil kunne nyde den enormt holdbare lakering i 3-6 uger.
750,-

MAKEUP


Kvik Makeup
Skal du være på farten hele dagen og ønsker at læne dig tilbage og få fixet hverdags makeuppen, af en proffesionel makeup artist, så kan vi selvfølgelig hjælpe dig her! få let hverdags makeup, med smuk ensartet glød til huden. Der bruges PüR Cosmetic, som er en fantastisk mineral makeup serie, med et stort produkt udvalg så vi helt sikkert kan finde noget der passer til lige netop dig!
250,-

Dag/aften/fest Makeup
Ønsker du at gøre lidt mere ud af din makeup til dagens, aftenens eller weekendens arrangementer? Så lad os hjælpe dig! I samråd med dig finder vi frem til hvad lige netop du har af ønsker og krav til din makeup. Vi ligger en makeup der er holder hele aftenen, det eneste du skal genopfriske er læberne! De fleste af os har en tindens til altid at bruge lidt af de samme farver og de samme metoder til vores makeup. Lad os inspirere dig til at prøve noget nyt. Vi bruger PüR cosmetics mineral produkter, de ligger let på huden og du vil ikke føle at du bære en maske da det blænder helt natuligt sammen med din hud. Medbring gerne billeder af det tøj du tænker at have på, så vi vælger de korrekte farver.
450,-

Brude Makeup
Få en professionel og holdbar makeup på din store dag. Din bryllupsdag er en af de vigtigste og også mest fotograferede dage i dit liv. Det er derfor også en dag, hvor man gerne vil stråle ekstra meget udadtil. Vi laver en prøve makeup 1 måned til 14 dage før brylluppet, så vi sammen finder frem til lige netop det look, som du ønsker. Vi kan også komme ud til dig og ligge makeuppen på dagen mod betaling (dog kun på sjælland). Prisen er inkl. prøve makeup
900,-

Konfirmations Makeup
Ønsker konfirmanten en smuk, ung og naturlig makeup på sin store dag. Så lad os hjælpe! Vi vil sammen med konfirmanden og mor finde frem til en makeup, der passer til dagen og givr en smuk glød og udstråling på alle de obligatoriske billeder. Ligger konfirmationen på en helligdag, kan det kun bookes pr. tlf. Vi tilbyder også at komme til dig på dagen mod et gebyr. KUN på Sjælland Der bruges PüR cosmetic mineral makeup
500,-

MANICURE & PEDICURE


Mini Pedicure
449,-

Mini manicure
350,-

Classic pedicure
499,-

Deluxe pedicure
599,-

Deluxe manicure
550,-

TILBUD


GREEN PEEL - PEEL4BEAUTY
Effektiv behandling der giver resultat op kort tid. Stimulerer huden med naturlige urter, så den får smuk glød.
429,-

SMUKKE NEGLE OG BLØDE HÆNDER
September Manicure tilbud
399,-

BIRTHDAY TREAMENT
Forkæl dig selv med vores Birthday Treatment.  En behandling hvor du kan læne dig tilbage i stolen med et skønt fodbad, koble helt af og nyde din, dig tid. Vi afrenser din hud og forbereder den til at få mest muligt ud af de virkerstoffer som vi efterfølgende vil tilfører ved brug af en gazemaske, der er udvalgt efter lige netop din hudtype.   Mens din hud får lov at optage vitaminer og virkestoffer fra masken, kan du nyde en fod scrub samt let fod massage. Til slut vil behandlingen afsluttes med en trykpunkt ansigtsmassage for at stimulere celler  og blodcirkulation i ansigtet.  Altsammen noget DU med garanti har fortjent 
495,-

Ørepiercing


Ørepiercing - 1 hul
199,-

Ørepiercing - 2 huller
349,-
Structure

50,-
Keratin Booster

50,-
SOMMERFØDDER
AUGUST PEDICURE TILBUD
499,-
Tillæg Gelish

170,-
Retning af bryn ifm af anden behandling

99,-
Farvning af bryn ifm. af anden behandling

65,-
Bikini ifm af voks af ben

100,-
 
Åbningstider


 
  Lige uger Ulige uger
Mandag 08:00 - 18:00 09:00 - 18:00
Tirsdag 08:00 - 18:00 09:00 - 18:00
Onsdag 08:30 - 20:00 09:00 - 18:00
Torsdag 08:00 - 19:00 09:00 - 19:00
Fredag 08:00 - 18:00 09:00 - 18:00
Lørdag 08:00 - 14:00 09:00 - 14:00
Søndag Lukket Lukket
 
 
Booking uden for åbningstid efter aftale.En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk