Prisliste

Book en tid


PrislisteBRYN & VIPPER


Brow Lamination
450,-

Brow Lamination inkl. farve
Med brow lamination bliver brynene sat i den form som ønskes. Dette giver mere fylde samt et klart og skarpt bryn.
499,-

Henna Brows
399,-

Farvning af bryn og vipper inkl. retning af bryn
320,-

Retning af bryn
150,-

Farvning af bryn
95,-

Farvning og retning af bryn
210,-

Farvning af vipper
Farvning af øvre og nedre vipper
135,-

Farvning af vipper inkl. Keratin behandling
Farvning af øvre og nedre vipper Keratin behandling, er en form for serum, som indeholder rent keratin, hvilken gør vipperne stærkere, tykkere og beskytter de naturlige vipper, giver energi, vitaminer og protein til at de kan gro hurtigere.
185,-

Farvning af bryn inkl. keratin behandling
Keratin behandling, er en form for serum, som indeholder rent keratin, hvilken gør brynhårene stærkere, tykkere og beskytter de naturlige brynhår, giver energi, vitaminer og protein til at de kan gro hurtigere.
145,-

ANSIGTSBEHANDLINGER


Venezia Mask ”Relax Quintenstein Aromatic
Venezia Modelling Mask er elastisk og modelleres på ansigtet. Masken har en vidunderlig kølende effekt, der opstrammer ansigtets konturer, udglat- ter fine linjer og skaber en fin og frisk overflade. Velegnet for selv den mest følsomme hud. Ideel til dig med rosacea.
895,-

Diamond-Peel
Giv din hud et fornyet pust og glød med en diamantslibning/diamant microdermabrasion Diamantslibningen fjerner døde hudceller i dybden og efterlader huden blød og smidig med en fornyet glød! Den øger blodcirkulationen og gør huden mere modtagelig for aktive virkestoffer, som påføres huden efterfølgende og vil derved mindske og fjerne fine tørhedslinjer i huden.
699,-

Quintenstein “Anti-stressbehandling”
»Mod hovedpine og stress«. Til regenerering og for- bedring af ansigtshuden. Afrens, peeling, essentielle olier, speciel afslap- ningsmassage, maske efter hudtype.
650,-

Akupunktur - Kosmetisk ansigtsakupunktur - Efterbehandling
Ved denne efterbehandling, får du renset og peeling af huden, hvorefter akupunktur nålene bliver påsat.
385,-

Akupunktur - Kosmetisk ansigtsakupunktur
Kosmetisk akupunktur stimulerer blodcirkulationen hvorved cellefornyelsen stimuleres og huden bliver mere smidig samt får en sund og foryngende glød. Kosmetisk akupunktur vil ved første behandling blive gjort ifølge af en ansigtsbehandling, hvor din behandler vil lave en grundig hudanalyse. Din behandler vil i samråd med dig, fastlægge et behandlings forløb, samt kortlægge hvilket område, der ønskes at arbejde med, så vi i samarbejde sammen finder ud af hvor nåleindførelsen skal være. Nålene arbejder mest optimalt på en sund og velplejet hud, og der vil derfor blive nøje udvalgt hvilke produkter, der skal anvendes i behandlingen. Din behandler vil også vejlede dig til hvordan du bedst muligt kan arbejde videre med din hud i din hjemmepleje rutine. I første behandling vil der, for at understøtte nålene og kickstarte hudens regenerering, være en bindevævs massage eller akupressur massage (alt efter hudtype)
785,-

Green peel - Peel4beauty
Effektiv behandling der giver resultat op kort tid. Stimulerer huden med naturlige urter, så den får smuk glød.
450,-

Green peel - Classic
Med denne verdenskendte og fantastiske urtepeeling, Green Peel, kan vi nu lave en hudfornyelse på 5 dage i stedet for 28 dage. I denne behandling tvinger vi din hud til at arbejde hurtigere og mere optimalt. Den booster cellefornyelsen, øger blodcirkulation, strammer op og fjerner linjer! OBS! I denne behandling må din hud ikke blive våd de første 5 dage efter behandlingen. Inkl. produkter til hjemmebrug
2500,-

Green peel - Energy
En fantastisk resultatorienteret behandling for dig der gerne vil bevare de fantastiske resultater som GREEN PEEL giver dig. Din hud vil få fornyet energi, et frisk pust og en deetox. Urte peelingen indeholder bla. proteiner, kulhydrater, vitaminer, planteekstrakter, tanniner, phytohormoner, enzymer, mineralske salte og sporstoffer som alle efterlader huden forfrisket, fornyet og i stand til at regenererer sig selv i den mest optimale form! Behandlingen forbedre hudens blodcirkulation og vil blive udført i både ansigt, hals og decolte.
1195,-

Eye-lift Behandling
Specialbehandlinger m/ opstrammende anti-wrinkle effekt mod rynker. Har du tendens til linjer omkring øjne, eller får du filler behandling omkring øjenomgivelserne, så vil du have gavn af denne behandling! I behandlingen bruger vi exfolierende produkter der er specielt designet, til at komme helt tæt omkring øjnene, får at optimere din fine og sensitive huds evne til at optage næringsstoffer. I behandlingen vil vi anvende en speciel øjenmaske - denne indeholder kollagen og vitamin E som er en anti-oxidant der beskytter hudens membranlipider samt booster ilt-radikalerne.
299,-

Fragile/softly
Specialbehandling til ansigtet med eksem, overfølsomhed, ekstrem tørhed og underernæret hudtilstand. Fragile/ Softly er 100 % parfumefri. Til huden der intet andet tåler og er hypersensitiv. I behandlingen vil vi udelukkende behandle med 100% parfume, parabene fri produkter. Produkterne er veganske og er specielt fremstillet i Medex egne laboratorier, til at kunne pleje og berolige skadet, og overfølsom hud.
599,-

Masque Membraneux
Collagen E maske En behandling, som skaber elasticitet og fasthed. Vi arbejder med vitamin E, som blandt andet går ind og beskytter ansigtshuden mod skadelige UV-stråler. Har eller er din hud meget udsat i solen, er denne behandling optimal for dig. Den vil hjælpe din hud til at regenerere og styrke huden barriare, for at mindste solskader, i form af pigmentforandringer og ældning af huden.
895,-

Teen Facial 12-19 år
I behandling Teen Facial hjælper vi den unge hud til at komme mere i balance. Det er ikke kun en bumset hud der er en problematisk teenage hud. Men også en knastør hud med typisk mange sorte komedoner på f.eks. næsen, der kan have brug for et par professionelle hænder. Vi ser også flere og flere med ekstra sart hud eller allergi hud, der har brug for hjælp, råd og vejledning til at få den i ro.
449,-

Ansigtsmassage
Tag en pause fra en stresset hverdag på 30 min. Bliv afstresset med en dejlig afslappende bindevævsansigtsmassage. Huden bliver afrenset hvorefter du kan give dig hen til den skønneste massage. Massagen afrundes med speciale saltkugler fra Himalaya, der ved kontakt med huden afgiver sine 84 mineraler der styrker og plejer huden her og nu.
295,-

Detox faciel
I denne behandling, vil din hud blive renset i dybden. Huden vil blive forberedt med en dobbelt afrens af huden. Først en alm. Rensemælk, efterfulgt af et mere dybdegående renseprodukt. Efterfølgende vil der blive lagt en kombi-peeling på huden. Denne arbejder først blidt med enzymer, i samarbejde med varmt damp. Herefter masseres den op med vand så de må pipsten vil blive arkiveret og give en dobbelt peelende effekt på huden. Dette sikre at alle døde hudceller fjernes fra huden, samt at alt skidt løsnes i huden, så der kan udrenses bedst muligt. Efterfølgende mættes huden med næringsstoffer ved hjælp af en maske, der også vil berolige og bringe hudens pH værdi tilbage. Masken vil blive komplimenteret af en skønt varmekompresse. Til afslut vil huden blive forkælet med beskyttende cremer. Dette er en Junior behandling
450,-

Relax faciel
Trænger du til en pause fra hverdagen? Giv dig hen til denne skønne ansigtsbehandling, som sætter stor fokus på velvære. I behandlingen vil der være en skøn afrens af huden, i beroligende massage tag. Efterfølgende vil huden få skøn næring og en let peeling med en cranberryskrub, der skal hvile på huden i 5 min. Du vil herefter kunne nyde en skøn og forfriskende, luksusmassage af ansigt, hals og decolte. I denne behandling sørger vi for at opfriske huden og vil efter massagen booste huden med fugt og glød i en fantastisk facelift maske fra MEDEX biosience. Denne maske vil blive komplimenteret med et dejlig lunt varme kompresse.
450,-

Purus Acne Dybderens+
I dypterens+ behandlignen bruger vi MEDEX Masque Lumière. BLÅVIOLET LYS (430-450 nm) Blå bølgelængder er aktiv mod acne, fordi de har en antimikro- biel virkning på Propionibacterium Acnes bakterien. Det blå lys har en interaktion med de såkaldte Porphyrines; bakteriens es- sentielle molekyler. Det blå lys fanger disse molekyler og får dem elimineret, så bakterierne dør, men uden skadelig effekt for hud- cellerne. En god og effektiv behandling for dig, der har problematisk og uren hud. Den specialudviklede Purus Acne Metode er en medicinsk linje fra Medex Bio Science laboratorier og er verdens kendt for sine flotte resultater på problemhud. Acne er en lidelse, som ikke kun forekommer hos teenagere. Den kan også forsætte eller opstå langt ind i voksealderen. Ofte er acne hormonelt betinget og kommer på den måde indefra, men lige så tit skyldes det vores travle hverdag med ydre påvirkninger som for eksempel stress, forkerte madvaner, overfølsomhed, forurening, manglende eller forkerte hudpleje. I vores dybderensende behandlinger vil vi lave en grundig analyse af huden og få renset godt og grundigt ud så du med det samme vil kunne se en forskel!
750,-

Signatur Deluxe Facial
Trænger din hud til boost, anti-age og ekstremt velvære? Så er denne deluxe behandling lige noget for dig! I denne ansigtsbehandling bliver du budt velkommen til behandlingen med en afslappende trykpunktsmassage. I alle vores Classic ansigtsbehandlinger lave vi dobbelt afrens, hvor vi først renser af med et renseprodukt til at fjerne skidt, makeuprester og snavs fra huden. Derefter vil der blive renset af med et rense produkt der er specielt udviklet til at rense dybere i hudlagene og dermed langt mere effektivt. Vi vil bruge en enzym peeling fra MEDEX, der arbejder med en let frugtsyre, til effektivt men skånsomt at fjerne dødehudceller, samt løsne urenheder i huden så de nemmere og mere skånsomt kan fjernes efterfølgende. Peelingen efterlader huden blød, smidig og langt mere ensartet, samt langt mere modtagelig til at absorbere aktive virkestoffer. Denne enzym peeling er specielt god da den kan påføres helt tæt ved øjenområdet samt hen over læberne og kan mindske tørhedslinjer. Ved peeling og maske bruger vi varmekompresse til at åbne hudens pore til at indsluse produkterne bedere. Efter peeling vil der være en let udrensning af urenheder i huden, bryn rettes og farves hvis dette ønskes. Efterfølgende kan du give dig helt hen til en skøn luksuriøs bindevævsmassage, der styrker bindevævet i huden. Dette har en stor fordel, da der efterfølgende påføres en maske, der styrker og booster pro-collagene i huden og giver huden et naturligt let løft. Denne behandling er rigtigt god hvis det er noget tid siden du sidst har fået en ansigtsbehandling og derfor gerne vil forkæles maksimalt. Husk at hjemmepleje er mindst lige så vigtigt, da du her vedligeholder og arbejder videre med de resultater der er opnået i ansigtsbehandlingen. Vi udarbejder et professionelt hudplejeskema, der er baseret på dine ønsker, krav og bekymringer til din hud, samt vores profesionelle vurdering af din hud. Er du rigtigt flittig og god med din hjemmepleje kan du gå i op til 12 uger imellem dine ansigtsbehandlinger og stadig opnå optimalt effekt af behandlingerne. Du kan med fordel til videre behandling og vedligeholdelse af huden få vores Classic Faciel, som arbejder med mange af de samme momenter.
995,-

Signatur Facial
Er du i tvivl om hvilken behandling du skal vælge? Så book denne! Vi laver i vores ansigtsbehandlinger altid en dobbelt afrens, hvor vi først bruger et renseprodukt til at fjerne støv, snavs og skidt fra huden. Derefter bruger vi et dybdegående renseprodukt, der er specialt udviklet til at rense dybere ned i huden og derved langt mere effektivt. Med en specielt udviklet enzym peeling fra MEDEX fjerner vi bl.a. døde hudceller og løsner urenhuder i huden, så de efterfølgende skånsomt og nænsomt kan komme ud, hvilket efterlader huden blød, smidig og langt mere ensartet. Vi bruger ved peeling og maske varmekompresse til at åbne porerne i huden, så produkterne arbejder mere effektivt. Enzym peelingen er specielt god, da den må lægges helt op til øjenområdet og hen over læberne! Huden bliver efter peeling langt mere modtagelig overfor virkestoffer og vi kan derved booste huden maximalt med hyaluronsyre som er et sukkerstof vi har naturligt i huden, der gør at vi kan binde fugt. Vi arbejder i denne behandling også med collagen og på at styrke det pro-collagene lag i huden, der kan give et naturligt løft til huden. Vi supplerer med en dybdegående og luksuriøs bindevævsmassage, der giver dig følelsen af maksimal velvære! Husk at en ansigtbehandling er en effektiv og dybdegående pleje af huden, hvor vi bruger produkter med et langt højere indhold af virkesoffer, der kun må bruges af profesionelle hudterapeuter. For at vedligeholde resultatet og for at få huden til at arbejde videre, så skal du huske at hjemmepleje er vigtigt! Vi udarbejder derfor i denne behandling også et hudpleje skema, der viser hvordan du plejer netop din hud aller bedst! Vi lytter altid til hvad dine ønsker, behov og bekymringer er for din hud og udfra hvad vi med profesionelle øjne kan se i din hud sammensætter vi de produkter som vi bruger i behandlingen.
795,-

AHA Frugtsyrebehandling 10%
Denne intensive kliniske ansigstbehandling er designet til hurtigt og sikkert at genopfriske huden, samt at tilføre nærende ingredienser, der penetrerer ned i hudens dybte. På den måde reduceres fine linier og rynker, huden udglattes og blødgøres, og cellefornyelsen fremmes. Ved pigmentforhandlinger vil frugtsyren ved gentagende behandlinger opløse den melanin ansamling der i pigmentpletter og derved give huden en mere ensartet overflade.
749,-

Eksklusiv Gentleman Treatment
Herrebehandling med afrens, peeling, massage, fjernelse af urenheder, regenererende masker, serum og cremer samt behandling af skægpest og hudirritation
550,-

Medex Vulcan Treatment
Væk huden til live - Med denne intensive og kliniske behandling, udarbejdet inden for Medex Bio medicale line, kan vi nu tilbyde en ny behandling, hvor vi vækker huden til live. Du vil opleve kulde og varme i en skøn forening, så huden vil føles og synes levende. En unik resultatorienteret behandling, baseret på aktive ingredienser, som fremmer fornyelsen af celler, minimere porer, udligner farveforskelle på huden og giver en fantastisk ny glød. Denne behandling er særdeles velegnet til hudforyngelse, hyperpigmentering, grov struktur og acne, samt rosacea efter hudstadie.
995,-

Hyaluron Behandling
En luksuriøs cosmeceutical behandling med et boostende anti-age fix til ansigt, hals og dekollete for en øjeblikkelig og mærkbar effekt. I behandlingen indgår både peeling og fruit acid peelmask (frygtsyremaske) til at løsne op for hudbarrieren og således gøre huden modtagelig for de efterfølgende vitaliserende og regenererenede hyaluron og caviar produkter. I denne behandling anvendes den intensive Acti hyaluron maske samt hyaluron Acid 40, som kun anvendes til klinikbrug. Til slut udføres der en opstrammende bindevævs massage med den effekfulde bindevævscreme, Medex Vital Renew.
995,-

Purus Acne Dybderens
I en travl og hektisk hverdag kan vi nogle gange glemme at passe ordenligt på vores hud. Vi får måske ikke lige altid renset vores hud optimalt om aftenen og om morgenen, er det en hurtig tur ind under bruseren. Vand alene renser altså ikke vores hud optimalt! Du kan f.eks. prøve at gå i bad med fuld makeup og lade en masse vand løbe ned i ansigtet og se så, når du kommer ud af badet - din makeup sidder der endnu, dog noget klattet. Det samme gælder støv, snavs og affaldstoffer der ligger i huden. Det er vigtigt at bruge et renseprodukt, der er udviklet til at absorbere disse ting og så derefter med vand eller en fugtig vaskeklud, at tage skidtet væk fra huden. I denne Purus Acne Dybderens kan vi nulstille huden, rense godt i bund, nære den og give den et godt boost af aktive ingredienser specialt tilpasses til lige netop din hud. Behandlingen er kun på 60 min. så den kan nemt klemmes ind i en netop travl hverdag! Er du rigtig god til at pleje din hud hjemme, så kan du gå op til 12 uger mellem dine ansigtbehandlinger! Vi udarbejder selvfølgelig et hudpleje skema til dig, der viser hvordan du optimalt kan pleje din hud.
570,-

Microneedling - Dermapen4
Hos Ticket2Beauty tilbyder vi en avanceret Dermapen behandling, hvor mange små hudnåle perforerer huden med hurtige, små og vertikale bevægelser. Teknologien fremmer stimuleringen af den naturlige dannelse af collagen – helt uden bivirkninger. Ved pigment og ar er behandlinger bedre og mere effektiv end laser da der ved Dermapen ikke er risiko for forbrændinger, som der i nogle tilfælde kan være ved laser. Dermapen behandlingen er langt mere effektiv end de fleste former for hud-slibninger og kemiske hudpeelinger. Ved anvendelse af Dermapen 4 optager din hud op til 3000% mere aktivt de ingredienser, som arbejder dybt i din hud og er virksomme i de underliggende celler. Behandlingerne er velegnet til alle hudtyper. Du kan se resultaterne efter kun 1 behandling.
1695,-

EYELASH EXTENSIONS


NYT SÆT - Hybrid lashes
1255,-

Hybrid lashes 75 min. opfyldning
745,-

Hybrid lashes 60 min. opfyldning
645,-

Hybrid lashes 45 min. opfyldning
545,-

NYT SÆT - Volume Lashes
1495,-

NYT SÆT - Volume Lashes - Mette
1495,-

Super Flat Lashes opfyldning 60 minutter
650,-

NYT SÆT - Super Flat Lashes
1155,-

Super Flat Lashes opfyldning 45 minutter
489,-

Super Flat Lashes opfyldning 30 minutter
389,-

NYT SÆT - Single Lashes
995,-

Single Lashes opfyldning 60 minutter
600,-

Single Lashes opfyldning 45 minutter
470,-

Single Lashes opfyldning 30 minutter
375,-

Volume Lashes opfyldning 75 minutter
850,-

Volume Lashes opfyldning 60 minutter
750,-

Volume Lashes opfyldning 45 minutter
650,-

Aftagning af vippe extensions
Vi fjerner dine extensions med en speciel remover gel, som ikke skader dine egne vipper
250,-

NEGLE AKRYL/GELE


Negle forlængelse
695,-

Negle forstærkning m/ fransk kant
695,-

Negleforlængelse m/ fransk kant
795,-

Forstærkning af 1 negl
60,-

Kontrol og opfyldning m/ fransk kant
650,-

AFTAGNING AF KUNSTIGE NEGLE
350,-

Negle forstærkning
595,-

Kontrol og opfyldning
570,-

Negle forlængelse (Junior)
399,-

Negle forstærkning (junior)
350,-

LASHLIFT


Lash Lift - permanent vippebuk m. farve af bryn og vipper
549,-

Lash Lift - permanent vippebuk
420,-

Lash Lift - permanent vippebuk m. farve af bryn og vipper inkl. retning af bryn
689,-

Lash Lift - permanent vippebuk m. farve af vipper
520,-

Veninde Lashlift
820,-

VOKS BEHANDLINGER


Brasiliansk + voks af hele ben
799,-

Hollywood/Brasiliansk
Intimvoks til kvinder
410,-

Voks af helt ansigt
Voks af kinder, overlæbe og hage
285,-

Voks af kinder
160,-

Voks øre
135,-

Brasiliansk + voks af halve ben
649,-

Voks Tanga
Ved Tanga fjernes hår uden for trussekanten
275,-

Voks af bryst
210,-

Voks af ryg, skuldre, nakke og lænd
310,-

Voks af skuldre
150,-

Voks af bikinilinje
Her fjernes hårene der stikker ud fra bikinilinjen, det er en god ide af have bikinitrusserne på ved denne voks behandling
185,-

Voks af hele ben
499,-

Voks af arme
250,-

Voks af armhuler
185,-

Voks af overlæbe og hage
155,-

Voks af overlæbe eller hage
130,-

Voks af halve ben
299,-

Voks af hele ben plus bikini linje
600,-

Voks af næsebor
135,-

KROPS BEHANDLINGER


Dybderens - ryg
Denne behandling er til dig med urenheder på ryggen
450,-

Kropsmassage 60 min.
Behandlingen indeholder massage af ryg, nakke, skuldre, ben, fødder, decolte og ansigt. Dit nervesystem vil slappe fuldstændig af og du vil gå herfra med en skøn følelse af velvære i din krop.
595,-

Ryg massage 30 min.
Giv dig hen til en skøn afslappende kosmetisk ryg massage. Få ro i sindet og en pause fra hverdagens stress og jag, med en skøn wellness massage. Massagen er ren velvære og har dig og din indre ro i fokus.
399,-

GEL Polish (GELE LARKERING)


Gel Polish FØDDER 1 farve
Inkl. mini pedicure hvor vi skubber og fjerner neglebånd, samt filer og former neglene
410,-

Aftagning af Gel polish UDEN ny lakering
Inkl. mini manicure
250,-

Rep af gel polish negl
40,-

Gel polish HÆNDER 1 farve
Gel polish er en prisvindende Soak Off Gel lak der holder i minimun 3 uger. Inkl. mini pedicure hvor vi skubber og fjerner neglebånd, samt filer og former neglene
410,-

Gel polish HÆNDER fransk
Inkl. mini pedicure hvor vi skubber og fjerner neglebånd, samt filer og former neglene
425,-

Gel polish FØDDER fransk
425,-

Gel polish HÆNDER + FØDDER
Få den smukke og elegante Gelish gele lakering på både hænder og fødder og spar penge! I dette tilbud får du lakeret Gelish soak off gel på både hænder og fødder. Dette betyder at du vil kunne nyde den enormt holdbare lakering i 3-6 uger.
720,-

MAKEUP


Kvik Makeup
Skal du være på farten hele dagen og ønsker at læne dig tilbage og få fixet hverdags makeuppen, af en proffesionel makeup artist, så kan vi selvfølgelig hjælpe dig her! få let hverdags makeup, med smuk ensartet glød til huden. Der bruges PüR Cosmetic, som er en fantastisk mineral makeup serie, med et stort produkt udvalg så vi helt sikkert kan finde noget der passer til lige netop dig!
250,-

Dag/aften/fest Makeup
Ønsker du at gøre lidt mere ud af din makeup til dagens, aftenens eller weekendens arrangementer? Så lad os hjælpe dig! I samråd med dig finder vi frem til hvad lige netop du har af ønsker og krav til din makeup. Vi ligger en makeup der er holder hele aftenen, det eneste du skal genopfriske er læberne! De fleste af os har en tindens til altid at bruge lidt af de samme farver og de samme metoder til vores makeup. Lad os inspirere dig til at prøve noget nyt. Vi bruger PüR cosmetics mineral produkter, de ligger let på huden og du vil ikke føle at du bære en maske da det blænder helt natuligt sammen med din hud. Medbring gerne billeder af det tøj du tænker at have på, så vi vælger de korrekte farver.
450,-

Brude Makeup
Få en professionel og holdbar makeup på din store dag. Din bryllupsdag er en af de vigtigste og også mest fotograferede dage i dit liv. Det er derfor også en dag, hvor man gerne vil stråle ekstra meget udadtil. Vi laver en prøve makeup 1 måned til 14 dage før brylluppet, så vi sammen finder frem til lige netop det look, som du ønsker. Vi kan også komme ud til dig og ligge makeuppen på dagen mod betaling (dog kun på sjælland). Prisen er inkl. prøve makeup
900,-

Konfirmations Makeup
Ønsker konfirmanten en smuk, ung og naturlig makeup på sin store dag. Så lad os hjælpe! Vi vil sammen med konfirmanden og mor finde frem til en makeup, der passer til dagen og givr en smuk glød og udstråling på alle de obligatoriske billeder. Ligger konfirmationen på en helligdag, kan det kun bookes pr. tlf. Vi tilbyder også at komme til dig på dagen mod et gebyr. KUN på Sjælland Der bruges PüR cosmetic mineral makeup
500,-

MANICURE & PEDICURE


Mini Pedicure
449,-

Mini manicure
350,-

Classic pedicure
499,-

Deluxe pedicure
599,-

Deluxe manicure
550,-

Ørepiercing


Ørepiercing - 1 hul
199,-

Ørepiercing - 2 huller
349,-

Ansigtsbehandlinger


Green peel - Fresh up (45 min.)
Få hurtige men effektive her og nu resultater i en travl hverdag. Med denne GREEN PEEL - FRESH UP behandling får du hurtige men enormt effektive resultater, hvad end vi taler urenheder, acne, linjer, anti-age, tør og/eller grå hud. Behandling giver huden fornyet energi ved brug af Dr. Schrammeks prisvindene urtepeeling, som tilføjer huden bla. proteiner, vitaminer, planteekstrakter, mineralske salte.
695,-
 
Åbningstider


 
  Lige uger Ulige uger
Mandag Lukket Lukket
Tirsdag Lukket Lukket
Onsdag Lukket Lukket
Torsdag Lukket Lukket
Fredag Lukket Lukket
Lørdag Lukket Lukket
Søndag Lukket Lukket
 
 
Booking uden for åbningstid efter aftale.En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk