Eyelash Extensions

Faux Mink Hybrid Lashes

NYT SÆT - Hybrid lashes

Som det ligger i navnet hybrid, er dette en blanding.
En blanding mellem den traditionelle 1:1 single vippe påsætning og volume vippe faner på mellem 2-3 vipper.
Dette giver dig det smukke fluffy vippe look fra volume vipperne, men uden at bliver alt for tæt!

Vi vil sammen, blive enige om præcis hvilket look du ønsker og derefter vil vi nøje lave en sammensætning af præcis hvor meget volumen og hvor meget 1:1 vippeextensions vipperne skal indeholde.

Denne behandling er for dig der ønsker lidt mere en hvad du kan få ved de traditionelle vippe extensions!

Kom altid til dine vippe behandlinger uden øjenmakeup.

HUSK der skal gå minimum 4 før vipperne på udsættes for vand!

Faux Mink Volume Lashes

NYT SÆT - Volume Lashes

Slut med mascara og vippebukker!
Med en nyere og langt mere advanceret teknik kan vi nu give dig endnu mere volume på vipperne!

Ved at bruge vipper der er langt tyndere, lettere og blødere kan, vi nu påføre mellem 2-6 vipper på hver af dine naturlige vippe hår, fremfor single lash hvor det er 1:1 (et hår på hvert et vippe hår)
I samråd med dig bliver vi enige om hvor meget volume der skal være på og ligesom med single lashes, påsætter vi aldrig vipper der er for tykke eller lange til hvad dine egne natur vipper kan bære..

Vippe cyklus
Vores natur vipper hår har en helt naturlig hår cyklus der går på ca. 6-8 uger. Dette betyder at vi udskifter vores natur vipper i løbet af den til og derved vil de extensions der er påført natuligvis falde med af. Det er derfor det kræver opfyldning og derfor det kan varierre hvor stor eller lille din opfyldning skal være fra gang til gang.

Vi anbefaler touch up/opfyldnig ca. hver 3-4 uge

OBS! Kom altid til din vippe tid UDEN makeup

Faux Mink Single Lashes

NYT SÆT - Single Lashes

Slut med mascara og vippebukker!
Med eyelash extensions får du smukke, fyldige, buede og mørke vipper.

Vi skræddersyr altid dine vippe extentions til præcis dine vipper, for at sikre at dine vipper ikke bliver overbelastet eller tager skade. Vi gør meget ud af, at sikre os at dine vippe extentions er af højeste kvalitet og vi går ekstremt meget op i vores håndværk!

Med single lashes bruges den metode der hedder 1:1, hvorpå vi tager hvert af dine natur vippe hår og påføre en lidt længere og tykkere vippe. Vi påføre aldrig vipper der er mere end 2 mm. længere end dine natur vipper da dette vil kunne skade din vipper.
Vi anbefaler touch up/opfyldning ca. hver 3-4 uge

OBS! Kom altid til din vippetid UDEN makeup

Faux Mink Super Flat Lashes

NYT SÆT - Super Flat Lashes

Med disse nye Super Flat Lashes får du mere fylde til dine vipper, da tilhæftning stykket er ellipseformet. De er lettere, blødere og deler sig i en split i spidsen, hvilket også giver et mere fyldigt look i spidserne.

Særlig velegnet til dig med få vipper.

Eller dig der ønsker et mere intens single vippe look.
Flat lashes er også trykket flade i tilhæftning stykket så du vil kunne vi et let eyeliner look, da de bliver helt fyldige ved hårroden.

Kommer du fra en anden salon?

Har du fået lavet dine vipper ved en anden salon? så anb. vi dig at booke til til en stor vippe opfyldning. På den måde er vi sikker på at det resultat du går ud er døren med lever op til vores standard.

Vi glæder os til at behandle dig!