Classic Deluxe Facial

Ansigtsbehandling

Ansigt, hals og décolleté

Udvidet trykpunktsmassage - dobbelt afrens - peeling m/ varme kompress - hudanalyse - udrens - rådgivning - brynretning - brynfarvning - udvidet massage - maske m/ varme kompress - afsluttende cremer.


Behandlingen varer i ca. 105 minutter
Kan benyttes af alle

Trænger din hud til boost, anti-age og ekstremt velvære? 
Så er denne deluxe behandling lige noget for dig!
I denne ansigtsbehandling bliver du budt velkommen til behandlingen med en afslappende trykpunktsmassage.
I alle vores Classic ansigtsbehandlinger lave vi dobbelt afrens, hvor vi først renser af med et renseprodukt til at fjerne skidt, makeuprester og snavs fra huden. Derefter vil der blive renset af med et rense produkt der er specielt udviklet til at rense dybere i hudlagene og dermed langt mere effektivt. 
Vi vil bruge en enzym peeling fra MEDEX, der arbejder med en let frugtsyre, til effektivt men skånsomt at fjerne dødehudceller, samt løsne urenheder i huden så de nemmere og mere skånsomt kan fjernes efterfølgende.
Peelingen efterlader huden blød, smidig og langt mere ensartet, samt langt mere modtagelig til at absorbere aktive virkestoffer.
Denne enzym peeling er specielt god da den kan påføres helt tæt ved øjenområdet samt hen over læberne og kan mindske tørhedslinjer.
Ved peeling og maske bruger vi varmekompresse til at åbne hudens pore til at indsluse produkterne bedere.
Efter peeling vil der være en let udrensning af urenheder i huden, bryn rettes og farves hvis dette ønskes. Efterfølgende kan du give dig helt hen til en skøn luksuriøs bindevævsmassage, der styrker bindevævet i huden. Dette har en stor fordel, da der efterfølgende påføres en maske, der styrker og booster pro-collagene i huden og giver huden et naturligt let løft.
Denne behandling er rigtigt god hvis det er noget tid siden du sidst har fået en ansigtsbehandling og derfor gerne vil forkæles maksimalt.
Husk at hjemmepleje er mindst lige så vigtigt, da du her vedligeholder og arbejder videre med de resultater der er opnået i ansigtsbehandlingen. 
Vi udarbejder et professionelt hudplejeskema, der er baseret på dine ønsker, krav og bekymringer til din hud, samt vores profesionelle vurdering af din hud.
Er du rigtigt flittig og god med din hjemmepleje kan du gå i op til 12 uger imellem dine ansigtsbehandlinger og stadig opnå optimalt effekt af behandlingerne. 
Du kan med fordel til videre behandling og vedligeholdelse af huden få vores Classic Faciel, som arbejder med mange af de samme momenter.
Er du i tvivl om hvilken behandling du skal book er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe ned til os på 61 46 40 12, eller skrive en mail til Info@ticket2beauty.dk

Vi glæder os meget til at forkæle dig!   

Pris  kr. 995,-
Bestil tid
  • Styker huden
  • Maksimalt velvære
  • Ensartet hud
  • Reducering af fine linjer
  • Fugt boost
  • Styrkende massage

KONTAKTINFORMATION

Ticket2Beauty

Telefon 61464012

E-mail info@ticket2beauty.dk

Bagsværd Hovedgade 81

2880 Bagsværd

CVR-nummer 38169165INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag   10.00 - 18.00

Tirsdag    10.00 - 18.00

Onsdag    10.00 - 18.00

Torsdag   10.00 - 19.00

Fredag     10.00 - 18.00

Lørdag     09.00 - 14.00

Søndag    LUKKET


Copyright © 2020 Ticket2Beauty

Design og udvikling Acaao