Classic Facial

Ansigtsbehandling

Ansigt og hals

Dobbelt afrens - peeling m/ varme kompres - hudanalyse - udrens - rådgivning - brynretning - massage - maske m/ varme kompress - afsluttende cremer.

Behandlingen varer i ca. 90 minutter
Kan benyttes af alle

Trænger din hud til boost, løft og velvære? Så er denne klassiske ansigtsbehandling lige noget for dig!
I vores Classic Facial, sætter vi ekstra stor fokus på anti-age. Vi tilpasser behandlingen til lige netop din huds behov og skræddersyer den til dig.

Vi laver i vores ansigtsbehandlinger altid en dobbelt afrens, hvor vi først bruger et renseprodukt til at fjerne støv, snavs og skidt fra huden. Derefter bruger vi et dybdegående renseprodukt, der er specialt udviklet til at rense dybere ned i huden og derved langt mere effektivt. 

Med en specielt udviklet enzym peeling fra MEDEX fjerner vi bl.a. døde hudceller og løsner urenhuder i huden, så de efterfølgende skånsomt og nænsomt kan komme ud, hvilket efterlader huden blød, smidig og langt mere ensartet. Vi bruger ved peeling og maske varmekompresse til at åbne porerne i huden, så produkterne arbejder mere effektivt.
Enzym peelingen er specielt god, da den må lægges helt op til øjenområdet og hen over læberne!
Huden bliver efter peeling langt mere modtagelig overfor virkestoffer og vi kan derved booste huden maximalt med hyaluronsyre som er et sukkerstof vi har naturligt i huden, der gør at vi kan binde fugt.
Vi arbejder i denne behandling også med collagen og på at styrke det pro-collagene lag i huden, der kan give et naturligt løft til huden.
Vi supplerer med en dybdegående og luksuriøs bindevævsmassage, der giver dig følelsen af maksimal velvære!
Husk at en ansigtbehandling er en effektiv og dybdegående pleje af huden, hvor vi bruger produkter med et langt højere indhold af virkesoffer, der kun må bruges af profesionelle hudterapeuter.
For at vedligeholde resultatet og for at få huden til at arbejde videre, så skal du huske at hjemmepleje er vigtigt! Vi udarbejder derfor i denne behandling også et hudpleje skema, der viser hvordan du plejer netop din hud aller bedst!
Vi lytter altid til hvad dine ønsker, behov og bekymringer er for din hud og udfra hvad vi med profesionelle øjne kan se i din hud sammensætter vi de produkter som vi bruger i behandlingen.
Er du god og flittig med din hudpleje derhjemme kan du gå op til 12 uger mellem dine ansigtsbehandlinger og stadig få maksimalt udbytte!
Har du nogle spørgsmål til hvilket behandling du skal vælge er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe ned til os på 61 46 40 12, eller skrive os en mail på info@ticket2beauty.dk 
Vi står klar og glæder os til at forkæle dig!
Classic Facial
Pris  kr. 795,-
Bestil tid
  • Glød til huden 
  • Ensartet hud
  • Reducering af fine linjer
  • Boost af huden 
  • Velvære 

KONTAKTINFORMATION

Ticket2Beauty

Telefon 61464012

E-mail info@ticket2beauty.dk

Bagsværd Hovedgade 81

2880 Bagsværd

CVR-nummer 38169165INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag   10.00 - 18.00

Tirsdag    10.00 - 18.00

Onsdag    10.00 - 18.00

Torsdag   10.00 - 19.00

Fredag     10.00 - 18.00

Lørdag     09.00 - 14.00

Søndag    LUKKET


Copyright © 2020 Ticket2Beauty

Design og udvikling Acaao