Purus Acne Dybderens


Ansigtsbehandling

Ansigt og hals

Dobbelt afrens – peeling m/varme kompress – hudanalyse – dybdegående udrens –rådgivning – maske – afsluttende cremer

Behandlingen varer i ca. 60 minutter.
Kan benyttes af alle 

Trænger din hud til at blive renset i dybden?
Så er denne behandling lige noget for dig!
I en travl og hektisk hverdag kan vi nogle gange glemme at passe ordenligt på vores hud. Vi får måske ikke lige altid renset vores hud optimalt om aftenen og om morgenen, er det en hurtig tur ind under bruseren. 
Vand alene renser altså ikke vores hud optimalt! Du kan f.eks. prøve at gå i bad med fuld makeup og lade en masse vand løbe ned i ansigtet og se så, når du kommer ud af badet - din makeup sidder der endnu, dog noget klattet. Det samme gælder støv, snavs og affaldstoffer der ligger i huden. 
Det er vigtigt at bruge et renseprodukt, der er udviklet til at absorbere disse ting og så derefter med vand eller en fugtig vaskeklud, at tage skidtet væk fra huden.

I denne Purus Acne Dybderens kan vi nulstille huden, rense godt i bund, nære den og give den et godt boost af aktive ingredienser specialt tilpasses til lige netop din hud. 
Behandlingen er "kun" på 60 min. så den kan nemt klemmes ind i en netop travl hverdag!
Er du rigtig god til at pleje din hud hjemme, så kan du gå op til 12 uger mellem dine ansigtbehandlinger! Vi udarbejder selvfølgelig et hudpleje skema til dig, der viser hvordan du optimalt kan pleje din hud.

Skal du gøre din hud en ekstra kæmpe tjeneste, så vælg mineral makeup til din hverdags makeup, da denne netop ikke sidder og tilstopper huden! Udover det har den et naturligt SPF filter der også beskytter huden mod solskader som f.eks. pigmentforandringer og ujævnheder i huden. 

Har du et event? Skal du til fest, holde fest eller andre store begivenheder, anbefaler vi senest at få din ansigtsbehandling 1 uge før. 
Da vi renser godt i dybden og ved evt. milier, der skal prikkes hul på, så skal huden havde nogle dage til at hele helt, samt falde til ro.
Vi anbefaler selvfølgelig også her at følges op med ordenligt hjemmepleje, for at give huden mulighed for at restituere og regenerere bedst muligt.

I denne dybderens behandling bruger vi MEDEX produkter. Et biomedicinsk brand, der er udviklet af og til læger og derfor ikke kan handles i detail men kun af veluddannede hudterapeuter. Dette mærke bruges bl.a. også på Aleris-Hamlet Privat Hospitaler til behandlinger før og efter indgreb.
Det er produkter, der gang på gang skaber fantastiske langtidholdbare resultater og som er skønne og nemme at bruge som hjemmepleje.
De er specielt kendt for deres Purus Acne serie, som er det absolut bedste til vanskelig og problematisk hud.

Pris  kr. 550,-
Bestil tid
  • Mere ensartet hud
  • Renere hud
  • Fornyet glød
  • Balanceret hud

KONTAKTINFORMATION

Ticket2Beauty

Telefon 61464012

E-mail info@ticket2beauty.dk

Bagsværd Hovedgade 81

2880 Bagsværd

CVR-nummer 38169165INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag   10.00 - 18.00

Tirsdag    10.00 - 18.00

Onsdag    10.00 - 18.00

Torsdag   10.00 - 19.00

Fredag     10.00 - 18.00

Lørdag     09.00 - 14.00

Søndag    LUKKET


Copyright © 2020 Ticket2Beauty

Design og udvikling Acaao