Teen Facial 12-19 år

Ansigtsbehandling 

Afrensning - peeling - dybderens - maske - afsluttende creme.
 
Behandlingen varer ca. 45. minutter
fra 12-19 år 
 
Er du træt at at "blomstre" i ansigtet - og ikke vide hvad du skal stille op med det?
Som teenager brager hormonerne afsted og det kan ofte også ses på huden.
Som teenager kan bare en lille bums være til STOR gene og første indskydelse vil i mange tilfælde være at dække den til med det samme!
I behandling Teen Facial hjælper vi den unge hud til at komme mere i balance. Det er ikke kun en bumset hud der er en problematisk teenage hud. Men også en knastør hud med typisk mange sorte komedoner på f.eks. næsen, der kan have brug for et par professionelle hænder. Vi ser også flere og flere med ekstra sart hud eller allergi hud, der har brug for hjælp, råd og vejledning til at få den i ro.
Vi giver også en vejledning til en nem og simpel hjemmepleje, samt vigtigheden i, for specielt piger i makeup alderen at bruge en makeup, der er sund for huden.
En ansigtsbehandling er altid god til hurtigt at kickstarte huden og for her og nu resultater, men HUSK at hjemmeplejen er mindst lige så vigtigt for et langt og vedvarende resultat! 
 
En uren hud vil blive synligt renere at se på allerede efter 1 behandling.
En tør hud, vil være langt mere gennemfugtet, samt blød og smidig.
En sart hud, vil være mere i ro, samt langt mindre rød.
Vi skræddersyer altid vores behandlinger til lige netop den kunde vi har i stolen.
 
Allerede fra den tidlige teenage alder, er det vigtigt så småt at gå i gang med at passe sin hud. Vores hud husker! Og passer vi den ikke ordenligt på den fra start, vil vi på sigt kunne se en dårligere stand i huden.
Det er vigtigt som et minimum at bruge en god rens og en beskyttende dagcreme. Ved hudproblemer som Acne, eller uren hud, vil det være nødvendigt at bruge nogle mere aktive produkter som f.eks. maske og peeling i sin faste hudpleje.
For at fuldende sin hudpleje er det vigtig at den makeup der ligges på, ikke tilstopper, udtørrer eller på anden vis genere huden. Vælg derfor altid mineral makeup ISÆR som foundation/pudder. Mineral makeup indeholder også et naturligt SPF filter, som også vil beskytte den unge hud mod senere solskader.
 
Konfirmander! Ønskes der en teen faciel inden konfirmation, anbefaler vi at dette gøres 1-2 uger før den store dag, da huden skal have tid til at falde til ro igen. Det er her også vigtigt at der følges op med ordenlig hjemmepleje, så huden har de bedste forudsætninger for at regenerere og komme i balance hurtigst muligt!
Teen Facial 12-19 år
Pris  kr. 449,-
Bestil tid
  • Sundere hud
  • Mere ensartet hud
  • Renere hud
  • Fremhæver hudens glød

KONTAKTINFORMATION

Ticket2Beauty

Telefon 61464012

E-mail info@ticket2beauty.dk

Bagsværd Hovedgade 81

2880 Bagsværd

CVR-nummer 38169165INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag   10.00 - 18.00

Tirsdag    10.00 - 18.00

Onsdag    10.00 - 18.00

Torsdag   10.00 - 19.00

Fredag     10.00 - 18.00

Lørdag     09.00 - 14.00

Søndag    LUKKET


Copyright © 2020 Ticket2Beauty

Design og udvikling Acaao