Krop

Dybderens - ryg

Det kan være rigtigt svært selv at nå ryggen og rigtigt mange oplever urenheder på ryggen. I denne behandling vil behandleren afrense ryggen og forberede huden til dybderensen.

Der vil blive givet en grundig skrub af ryggen, som supleres med damp, for at åbne porerne. Efterfølgende vil der blive renset ud i urenhederne og huden fugtes og beroliges med en skøn og nærende maske.

Som afslutning af behandlingen, vil ryggen blive smurt ind i aromatisk bodylotion i lette massage strøg. Kom af med de tilstoppede porer på ryggen og nyd samtidig en skøn og afslappende behandling.

Wellness

Kropsmassage 60 min.

Trænger du til afslapning og forkælelse?

Så er kosmetisk kropsmassage noget for dig. Massagen fokusere på afslapning og ro til kroppen. Formålet er at øge blodgennemstrømningen gennem dine muskler, så der tilføres ilt og bortføres affaldsstoffer, så der løsnes op for spændinger og eventuelle smerter. Massagen vare 60 min. i alt og er i aflukket rum med rolige omgivelse, der giver dig alle muligheder for, at give dig en velfortjent pause.

Der vil blive løsnet op i musklerne, men på en rolig og mild måde.
Vi gør dog opmærksom på at hvis du har skader skal du gå til en autoriseret massør eller læge, da dette er en kosmetisk massage (velvære).

Behandlingen indeholder massage af ryg, nakke, skuldre, ben, fødder, decolte og ansigt. Dit nervesystem vil slappe fuldstændig af og du vil gå herfra med en skøn følelse af velvære i din krop.

Husk altid at drikke godt med vand efter behandlingen for at hjælpe affaldstofferne ud af kroppen.

Wellness

Ryg massage 30 min.

Giv dig hen til en skøn afslappende kosmetisk ryg massage.

Få ro i sindet og en pause fra hverdagens stress og jag, med en skøn wellness massage. Massagen er ren velvære og har dig og din indre ro i fokus.

Massagen øger Blødgennemstrømning og løsner ømheder i ryggen, samt udskiller affaldstoffer. Behandlingen forgår i aflukket lokale med rolige omgivelser og giver rammer til at dit nervesystem kan slappe fuldkommen af.

Husk altid at drikke godt med vand efter behandlingen.