HAIRLUSTGUMMIES-MÆND

249,00 kr.

6 på lager

-
+
Kategorier ,

Beskrivelse

Om produktet

Så er der gode nyheder til de mænd, der ønsker et smagfuldt og næringsrigs kosttilskud i ét og samme produkt! Hairlust Hair Formula Gummies For Men er her for at komme dig til undsætning. Vores formel er fremstillet af biotin, selen og zink, der bidrager til at vedligeholde et normalt hår.

Men ikke nok med det – de smager også skønt af hindbær og blåbær. Så det bliver intet problem at huske dem hver dag!

Desuden er de veganske, sukkerfri og fri for kunstige smags- eller farvestoffer! En bøtte indeholder 90 tyggevitaminer, hvilket rækker til en måneds forbrug.

Hair Formula Gummies For Men er en fantastisk følgesvend til Shampoo mod hårtab og tyndt hår hos mænd, en shampoo for mænd, baseret på Anagain, der har vist sig, at kunne øge hårets tæthed med 78% på 3 måneder.

Sådan virker det

Hair Formula Gummies For Men indeholder biotin, zink og selen, som bidrager til at vedligeholde et normalt hår. Vi har doseret og sammensat produktet i en sukkerfri variant, hvis farve og smag appellerer til mænd.

Produktet er kun med naturlige smag-, farve-, og sødestoffer. Desuden smager disse vingummivitaminer ligesom søde, friske bær, hvilket gør det meget lettere at huske at tage dem.

Hvis du har svært ved at sluge piller, gør Hair Formula Gummies For Men det nemt for dig at få dit daglige kosttilskud, men de findes også i en pilleudgave, hvis du ikke er den store fan af vingummi!

Lignende produkter